Per a tots aquells que no estiguin inscrits al Torneig, però que vulguin donar suport a l’equip, poden buscar allotjament a l’Hotel Sidorme Girona que ofereix preus especials per aquest cap de setmana

 

 

Els propers 23 i 24 de febrer se celebrarà a Salt el XIIè Torneig Intercasteller de Futbol Sala. Els Castellers de Vilafranca, guanyadors de les últimes tres edicions, hi tindran representació amb jugadors i afeccionats. A dia d’avui les inscripcions ja estan tancades, però tots aquells que vulguin donar suport a l’equip durant els partits d’aquests dos dies, poden trobar ofertes d’allotjament a l’Hotel Sidorme Girona especials per a l’ocasió.

 

A més, el passat cap de setmana a Salt es va fer el sorteig dels enquadraments. L’equip dels Castellers de Vilafranca, com a vigents campions, n’eren caps de sèrie. El sorteig ha enquadrat a l’equip dels Verds al grup F, juntament amb la Jove de Barcelona, els Castellers de Castelldefels i els Nyerros de la Plana.

 

Un total de 32 colles castelleres d’arreu de Catalunya i Illes Balears participaran al XIIè Torneig Intercasteller de Futbol Sala que enguany es disputarà a Salt.