Els Castellers de Vilafranca treuen a la venda loteria de Reis. Els números es poden trobar a diversos establiments de Vilafranca

 

Com ja va essent habituals en els darrers anys, i després del gran èxit en la venda de la loteria de Nadal, els Castellers de Vilafranca treuen a la venda també loteria de Reis. Igual que en la de Nadal, cada participació té un preu de 5€, i el portador en juga 4.

 

El disseny de les participacions segueix l’estètica habitual de la dels Verds, amb una imatge del 4 de 9 net descarregat el passat 1 de novembre a la Diada de Tots Sants a la Plaça de la Vila de Vilafranca. El número seleccionat pels vilafranquins és el 63941.

 

 

Les participacions es poden trobar a establiments de Vilafranca, com Kerpe, cafeteria-restaurant Cal Figarot, Teixits Roca, Forn Claret, Racó de les Fades, Llibreria Cuscó, Cal Celis, Farmàcia Vinyals, Tintoreria Nevisa, Pastisseria Bertran, Llibreria Pujol, Forn Mitjans, Espai Running, la Polleria Solé, la carnisseria Toni Vives, Tentazioni, Cal Galí, Fisioteràpia “El Centre”, el Coro, entre molts altres.