Els Castellers de Vilafranca participaran aquest dissabte 22 de desembre a la jornada solidària organitzada a l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia per recaptar fons per l’Ian Garcia

 

 

L’Ian Garcia és un nen de 4 anys que de Sant Sadurní d’Anoia. Al febrer de 2010 li van diagnosticar un tipus de càncer infantil que ataca al sistema nerviós anomenat Neuroblastoma amb un pronòstic gens favorable. Durant més de dos anys, l’Ian s’ha sotmès a tot tipus de tractaments per poder fer front a la malaltia. Un dels tractaments és a l’hospital Memorial-Kattering Center de Nova York, on el Ian ja ha realitzat dos cicles del tractament, però els metges aconsellen a la família que en faci dos més. Cada un d’aquests cicles del tractament a Nova York costa al voltant de 50.000€, xifra que fins ara la família ha pogut sufragar gràcies a la col·laboració d’entitats, persones anònimes, actes solidaris i l’ajuda de NEN, una associació creada per pares i mares d’infants malalts de Neuroblastoma que s’encarrega d’aconseguir fons per a la investigació d’aquest tipus de càncer infantil. Aquest dissabte 22 de desembre el municipi de Sant Sadurní d’Anoia es bolca altra vegada amb l’Ian i s’ha organitzat la jornada “Nadal solidari amb l’Ian”.

 

Durant tot el dia s’han organitzat diverses activitats a l’Ateneu de Sant Sadurní, com la gravació d’un documental, jocs inflables per als infants, sorteigs, tallers pels més menuts i actuacions diverses, entre moltes altres. Els Castellers de Vilafranca se sumen a la iniciativa solidària i a dos quarts d’1 del migdia alçaran diversos pilars pel Ian. L’autocar dels Verds sortirà cap a Sant Sadurní a dos quarts de 12 de l’estació de busos de Vilafranca.