El passat dilluns 5 de novembre, a les 19:30 h aproximadament, tingué lloc  a la seu social dels Castellers de Vilafranca (Cal Figarot). i per cinquè any consecutiu, l’entrega de les Beques Castellers de Vilafranca

 

 

La Colla verda assumeix que el seu objectiu no és tan sols la formació de grans castellers, sinó també la formació de grans persones. D’aquesta manera i entenent que la part educativa dels més petits n’és una part important en la seva formació, es crea la Beca Castellers de Vilafranca.

 

Aquesta beca consisteix en un ajut per sufragar els costos educatius (matriculacions, llibres, material escolar, etc.) i va dirigida als més petits de la colla que han participat activament en la consecució de les grans estructures de la colla des de gener a octubre d’aquest any.

 

Durant l’entrega el president dels Castellers de Vilafranca, Josep Cabré, i la resta de responsables varen fer un breu parlament a nens i pares i després gaudiren d’un petit refrigeri.