Els Verds posen el punt i final a la temporada aquest dissabte amb el Sopar de la Colla

2012-11-13T15:50:55+01:0013 Novembre 2012|Notícies castelleres|0 Comments

Els Castellers de Vilafranca celebren el proper dissabte 17 de novembre el tradicional Sopar de la Colla, on més de 600 persones recordaran una temporada plena d’èxits. Al finalitzar el sopar, l’Orquestra Mitjanit posarà la part festiva a la vetllada

 

 

Aquest dissabte 17 de novembre els Castellers de Vilafranca posen el punt i final a la temporada 2012, una temporada plena d’èxits i que, castellerament parlant, els Verds culminaven amb la millor actuació de la història, el passat 1 de novembre per la Diada de Tots Sants. Dissabte serà l’últim gran acte social de la temporada, una bona ocasió per recordar tots els èxits assolits aquest any i homenatjar a canalla i castellers.

 

La vetllada començarà a les 21.00h, quan s’obriran les portes de la nau de la seu social vilafranquina, Cal Figarot, perquè castellers, acompanyants i convidats vagin entrant. A les 21.30h es donarà inici al sopar i, una vegada finalitzat, serà el torn per la part més institucional. Vídeos de diferents moments de l’any i resum de la temporada s’intercalaran amb els parlaments de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i del president i del cap de colla dels Castellers, Josep Cabré i Pere Almirall. A més, també es farà el petit homenatge a tota la canalla de la colla i s’atorgaran els premis Soca-rels a dos castellers destacats per la seva trajectòria dins la colla i el premi Fidelitat Castellera.

 

Una vegada es doni per acabat el sopar, al voltant de quarts d’1 de la nit, la festa continuarà a Cal Figarot amb l’Orquestra Mitjanit, que posarà ritme a la nit més jove i també pels no tan joves. El ball, que també serà a la nau de Cal Figarot, estarà obert al públic en general.

 

Deixa un comentari