Els Castellers de Vilafranca descarreguen el 7d8, el 4d9f i la td8f a Sitges, clares proves de les intencions dels Verds per la diada de Tots Sants el proper dijous

 

 

Els vilafranquins van actuar aquest dissabte a la tarda al Cap de la Vila de Sitges, a la diada de la Colla Jove Castellers de Sitges, on també hi actuaven els Castellers de Sants. Els de la camisa verda es plantejaven l’actuació a Sitges com un assaig general de cara a la diada de Tots Sants, i així va ser. El castell de sortida va ser el 7d8, una estructura que en els últims dies s’ha parlat molt de pujar-la un pis més el proper dia 1 de novembre, tot i que això dependrà de les últimes proves que es facin als assaigs que resten abans de dijous, dilluns a dos quarts de 9 del vespre i dimarts a les 9. A la segona ronda els penedesencs van descarregar el 4d9f, el quinzè d’aquesta temporada, tots ells descarregats i nou rècord en número de 4d9f en una sola temporada. A la tercera ronda va ser el torn per una de les proves més clares de cara a Tots Sants. Els Castellers de Vilafranca van descarregar una td8f força pesada, amb tot el tronc de la td9f excepte el pis de dosos. Per posar el punt i final a l’actuació a Sitges, els vilafranquins van alçar un vano de 5.

 

 

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà dijous dia 1 de novembre a la diada de la colla, Tots Sants. L’actuació serà a les 12 del migdia a la Plaça de la Vila, juntament amb els Capgrossos de Mataró, els Castellers de Sants i els Xiquets de Tarragona. Els objectius dels vilafranquins per a Tots Sants són de gran envergadura, amb la td9f i descarregar el 4d9 a casa com a principals, però també amb la possibilitat d’intentar un castell inèdit fins al moment, el 7d9f.