Els Castellers de Vilafranca actuen a Montserrat a menys de dues setmanes per la diada de la colla, Tot Sants

 

 

Els Verds tornen a la normalitat després d’una setmana post-Concurs atípica. A dues setmanes de l’última gran actuació de la temporada, la Diada de Tot Sants, els vilafranquins tornen a accelerar el ritme dels assaigs per tal de posar la cirereta final a una de les millors temporades de la història. I Montserrat i Sitges són les dues actuacions que falten per arribar al dia 1 de novembre amb les màximes garanties.

 

Aquest diumenge 21 d’octubre és el torn de Montserrat, coincidint amb la romeria de Vilafranca, on els de la camisa verda actuaran juntament amb els Xicots de Vilafranca, els Moixiganguers d’Igualada i els Castellers d’Esparraguera. L’actuació començarà a les 12 del migdia a la plaça just davant de l’estació del cremallera de Montserrat. A menys de dues setmanes de Tot Sants, l’actuació a Montserrat ha de servir per seguir preparant les estructures de cara a la diada de la colla.

 

Aquesta setmana els assaigs tornen a la normalitat: dilluns i dimecres a partir de dos quarts de 9 del vespre i divendres a dos quarts de 10 de la nit. A més, ja es pot avançar que l’últim assaig general abans de la Diada de Tot Sants serà el proper dimarts 30 d’octubre a les 9 del vespre.