Els Castellers de Vilafranca estaran presents a la segona edició de la Fira Castells de Valls a través de l’àmplia gamma de marxandatge de la colla

merchandising

Durant tot aquest cap de setmana, del 19 al 20 d’octubre, i coincidint amb Santa Úrsula, es portarà a terme a Valls la segona edició de la Fira Castells. Enguany els Castellers de Vilafranca hi participaran amb el marxandatge de la colla. Tots els productes de la casa estaran exposats a la fira, i entre ells podem destacar els diversos models de polos confeccionats per l’empresa Kukri amb la marca Castellers de Vilafranca, roba de vestir, les motxilles, les samarretes de Kukuxumushu, l’equipació de running i les mitges compressives, a més d’un ampli estoc de pòsters, adhesius, imants i clauers.

A part de la mostra, la Fira Castells d’aquest any també organitzarà tot un seguit d’activitats paral·leles durant tot el cap de setmana, com projeccions audiovisuals, entre elles imatges històriques procedents del fons Oriol Rossell, fundador dels Verds. A més, dissabte 20 d’octubre se celebrarà el simposi casteller amb dos eixos de debat: la dicotomia esport i castells i la introducció de noves estructures al repertori casteller tradicional.