El Concurs comença a l’assaig

2012-10-02T16:50:48+01:002 Octubre 2012|Notícies castelleres|0 Comments

Als Castellers de Vilafranca els hi queden dos assaigs per encara diumenge el Concurs de Castells de Tarragona, i alçar-se, si és possible, amb el novè de la seva història

 Flayer concurs noti

Aquest dimecres a les 9 de la nit i divendres a partir de dos quarts de 10 els Castellers de Vilafranca realitzaran els dos últims assaigs abans del Concurs de Castells de Tarragona, que tindrà lloc el proper diumenge 7 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça. Els vilafranquins s’han marcat grans castells i grans objectius per aquest dia, entre ells, i el més important, alçar-se amb el novè Concurs de la seva història, el sisè de forma consecutiva.

Tant l’Equip Tècnic com la Junta Directiva dels Verds, però, destaquen una condició sine qua non per assolir tal objectiu: realitzar grans assaigs aquesta setmana que permetin encarar amb garanties tots els castells preparats per diumenge. Per aquest motiu, demanen la major assistència possible als assaigs, tant de castellers com d’afeccionats que diumenge estaran fent pinya amb la colla. Com va assenyalar ahir Pere Almirall a la roda de premsa en motiu del Concurs, “la victòria a Tarragona passa per realitzar grans assaigs aquesta setmana”.

A més, aquests dos dies també es repartiran les samarretes verdes per tots aquells que vulguin entrar amb la colla diumenge a la plaça, i divendres al finalitzar l’assaig hi haurà botifarrada per a tots els assistents.

El compte enrere ha començat!

Deixa un comentari