Els Castellers de Vilafranca participaran a la tercera edició del #Castellstuits, el debat interactiu que se celebra dilluns dins dels actes de la Biennal del Concurs de Castells

El proper dilluns 1 d’octubre tindrà lloc a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm a Barcelona la tercera edició del #Castellstuits, el debat interactiu entre els protagonistes i els usuaris de les xarxes 2.0 afeccionats als castells. Aquest any, i a menys d’una setmana per la cita a la Tarraco Arena Plaça, se n’organitza un dins dels actes de la Biennal del Concurs de Castells amb representants de les quatre colles caps de sèrie: la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca. Àngel Grau, membre de l’equip de pinyes, folre i manilles, serà el representant per part dels Verds.

El programa per aquest dilluns està format per dues activitats: primer de tot, i a partir de dos quarts de 8 del vespre, hi haurà una conferència a càrrec de Guillermo Soler, periodista i gestor cultural, sota el títol de “Concurs de Castells, present i futur”. A partir de les 8 del vespre serà el moment pel debat del #Castellstuits pròpiament dit, que serà moderat per la periodista castellera del Quarts de 9, del canal 33, i del 3 Rondes, de Catalunya Ràdio, Raquel Sans. A través de la xarxa social Twitter, i utilitzant l’etiqueta #Concurs2012, tots els afeccionats podran adreçar els seus comentaris i preguntes als representants de les quatre colles i debatre paral·lelament el que s’estarà comentant a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm. També es podrà seguir la retransmissió en directe a partir de les 19:30 a través de la web dels verd, en aquest enllaç.

Per part de les altres tres colles, els representants seran Manel Urbano, cap de colla de la Vella de Valls, Jordi Sentís, cap de colla de la Jove de Tarragona, i Pep Cortés, de la Colla Joves de Valls.