La Colla Vella serà la primera en actuar, els seguiran la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els tercers seran els Minyons de Terrassa

 

 

Just a falta d’un mes per la cita castellera més esperada de la temporada, la diada de Sant Fèlix, aquest dilluns al vespre s’ha celebrat a l’Ajuntament de Vilafranca el sorteig per establir l’ordre de l’actuació. Els representants de les quatre colles participants s’han trobat al Saló de Plens del consistori vilafranquí. Han introduït dins una bola el nom de les quatre colles i a continuació un nen, actuant de mà innocent, ha tret els noms que regirien l’odre per escollir posició. Manel Urbano, cap de colla de la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha estat el primer en triar l’ordre i ha escollit sortir primers a l’actuació de Sant Fèlix. A continuació Jordi Sentís, per la Colla Jove Xiquets de Tarragona ha escollit actuar en segona posició. El cap de colla dels Minyons de Terrassa, Albert Pérez, ha pogut triar sortir tercers. Per eliminació, Pere Almirall, cap de colla dels Castellers de Vilafranca, ha hagut d’escollir sortir en quarta posició. Tot i sortir els darrers, Almirall ha destacat que aquesta circumstància no ha d’influir a la colla i que els castellers estaran al 100% en qualsevol moment.