Els Castellers de Vilafranca actuaran a la mitja part del partit amistós que enfrontarà les seleccions absolutes d’Estats Units i Espanya al Palau Sant Jordi

 

 

Aquest dimarts 24 de juliol tindrà lloc a Barcelona l’últim partit amistós pre-olímpic de les seleccions absolutes de bàsquet dels Estats Units i d’Espanya, dues de les millors potències en aquest esport. 20 anys després del debut del USA Dream Team de bàsquet als Jocs Olímpics de Barcelona’92, la selecció nord-americana torna a la ciutat comtal per disputar dos partits amistosos de cara a la cita olímpica de Londres que arranca divendres. Abans del partit contra Espanya, els nord-americans s’enfrontaran amb la selecció d’Argentina aquest diumenge.

Els Castellers de Vilafranca estan convidats a actuar durant la mitja part del partit, gràcies al gran interès mostrat pel conjunt nord-americà. A més, els vilafranquins podran gaudir de tot el partit, que se celebrarà al Palau Sant Jordi a partir d’un quart d’onze de la nit. Aquesta serà una gran oportunitat per veure en acció a grans d’aquest esport que juguen a la millor lliga basquetbolística del món, la NBA.

Els autocars per anar cap a Barcelona sortiran a les 20h des de l’estació d’autobusos de Vilafranca.