Dijous es projecte l’última sessió del cicle de cinema a la fresca a Cal Figarot

2012-07-17T18:42:17+01:0017 Juliol 2012|Notícies castelleres|0 Comments

 

El documental “Senna” tancarà el cicle de cinema a la fresca organitzat pel Cine Club i els Castellers de Vilafranca

 

 

Aquest dijous arriba l’última sessió del ja habitual cicle de cinema a la fresca a Cal Figarot al mes de juliol. Després de “Attack de block” i “Pánico en la granja”, els responsables del Cine Club Vilafranca han elegit com a última projecció de “Senna”, un documental sobre el pilot brasiler de Fórmula 1 Ayrton Senna, ja llegendari en vida, que es va convertit en un mite després de la seva mort al circuit d’Imola. Aquest treball l’homenatge tot mostrant els millor moments de la seva carrera esportiva, la rivalitat amb el francès Alain Prost, més tard enemistat oberta, i l’actitud de rebel·lia que va mantenir davant de la Federació Internacional de l’Automòbil. Es tracta, doncs, d’un documental amb característiques per agradar tant als afeccionats a l’esport del motor com al públic en general.

Com en totes les sessions dels cicle, la projecció començarà a les 10 de la nit al jardí de la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, i la seva entrada és gratuïta.

Deixa un comentari