Els Castellers de Vilafranca actuaran dissabte 7 de juliol a Tarragona a la Diada del Pla de la Seu amb la intenció de poder-hi alçar castells de 9

 

Els vilafranquins actuar al Pla de la Seu a partir de dos quarts e 7 de la tarda, compartint plaça amb una de les colles locals, els Xiquets de Tarragona, i amb la Jove de Sitges i es Nois de la Torre.

A falta dels darrers assaigs de dimecres i divendres, la intenció de l’Equip Tècnic dels Castellers de Vilafranca es de poder portar-hi castells de 9 per continuar amb el progrés assolit per la colla fins a dia d’avui i poder encarar proper objectius. En aquests moments la colla vilafranquina té 199 tresos de 9 amb folre descarregats i, en el cas que l’aconseguissin també a Tarragona, significaria el 3 de 9 amb folre descarregat número 200 de la història dels Castellers de Vilafranca.