Els Castellers de Vilafranca engeguen de nou la màquina a la Pobla de Segur

2012-06-28T09:27:31+01:0028 Juny 2012|Notícies castelleres|0 Comments

 

Després de tornar del periple per Nova York la darrera setmana, els Verds tornen a la feina amb actuacions al llarg del cap de setmana a la Pobla de Segur

 

 

Els Castellers de Vilafranca actuaran dissabte i diumenge a la Festa dels Raiers de la Pobla de Segur, on, si l’últim assaig i les característiques de l’emplaçament ho permeten, poden provar el 3 de 9 amb folre. Els vilafranquins es desplaçaran dissabte a primera hora de la tarda cap a la localitat del Pallars Jussà, on a la nit realitzaran la primera de les actuacions i la més destacada. Els Verds es quedaran a dormir a la Pobla i l’endemà diumenge a partir de les 12 del migdia realitzaran la segona de les actuacions, tot esperant l’esdeveniment més destacat de la Festa, la baixada dels raiers.  Una vegada finalitzada, els de la camisa verda es quedaran a dinar i a la tarda tornaran cap a Vilafranca.

Deixa un comentari