Castells de 8 al Brooklyn Bridge

2012-06-23T00:57:12+01:0023 Juny 2012|Notícies castelleres|0 Comments

 

Els Castellers de Vilafranca completen la millor actuació de la seva estada a Nova York al Pont de Brooklyn, amb la torre de 7, el 4 de 8, el 3 de 8 i el pilar de 6


 

Aquest divendres 22 de juny els Castellers de Vilafranca han continuat amb la seva estada a Manhattan visitant alguns dels emplaçament més emblemàtics de la ciutat. A primera hora del matí han participat a la inauguració de l’alberg Equity Point, que és l’allotjament de la colla durant aquests dies. Els Verds han alçat un pilar de 5 just a la porta d’entrada, al carrer 41 amb Times Square. Més tard, tota la colla s’ha desplaçat fins Battery Park per agafar el ferri en direcció Liberty Island. Allà, els penedesencs han realitzat una fotografia de tot el grup amb un pilar de 5 al peus de l’Estàtua de la Llibertat.

 

 

A la tarda tota la colla s’ha reunit en un parc sota el Pont de Brooklyn on han realitzat la millor actuació del que portem de viatge, on han descarregat la torre de 7, el 4 de 8, el 3 de 8, el pilar de 6 i dos pilars de 4.

Dissabte 23 al matí la colla participarà a la presentació del documental “L’Enxaneta”, produït per TV3, sota la direcció de Paulí Subirà i de Natàlia Cucurella com a productora.

Podeu veure les fotografies de divendres 22 de juny aquí.

Deixa un comentari