Els Castellers de Vilafranca descarreguen la torre de 7 i el 4 de 8 al Rooftop 230 Fifth en el primer dia de l’aventura per Nova York

 

 

Els Castellers de Vilafranca ja s’han deixat veure per Manhattan sense passar per desapercebuts. En un dia replè d’activitats, els Verds van descarregar els primers castells a la ciutat dels gratacels. De bon matí, tota la colla es va desplaçar fins la zona zero on van poder visitar el Memorial de l’11 de Setembre i més tard es van desplaçar fins al Rooftop 230 Fifth per fer la primera de les actuacions, presenciada pel diari The New York Times, on es va descarregar la torre de 7, el 4 de 8 i el 4 de 7 amb agulla. Allà mateix, els de la camisa verda van dinar.

Després de gaudir de tota la tarda de temps lliure per conèixer la ciutat, els vilafranquins van tornar al Rooftop on a les 20h van fer la segona de les actuacions del dia sota una gran expectació i la presència de diversos mitjans de comunicació catalans, espanyols i americans. En aquesta actuació els Verds van descarregar el 4 de 8, la torre de 7 i el 5 de 7 i vano de 5. A les 21.15h van realitzar la tercera de les actuacions, 4 de 7 amb agulla, el 3 de 7 per sota i dos pilars de 4. Allà mateix, els Verds van sopar

Al Rooftop 230 Fifth, els Castellers de Vilafranca van poder gaudir d’unes vistes espectaculars de l’skyline de Manhattan amb l’Empire State Building. La colla també va ser rebuda per una gran expectació de diversos mitjans americans que van presenciar les actuacions. A més, també van estar acompanyats per una bona representació de la comunitat catalana a Nova York.

Podeu veure les fotografies del primer dia per Manhattan aquí i aquí.