David Miret serà un dels protagonistes al programa de Terreny Personal aquest dimarts a TV3

 

 

Aquest dimarts els Castellers de Vilafranca apareixeran al programa de TV3 Terreny Personal de la mà de David Miret, Cap de Colla dels vilafranquins entre els anys 2008 i 2011. El programa, que començarà a les 23:10h i tindrà una hora de durada, estarà dedicat al Penedès i a persones destacades de la comarca amb forta vinculació amb el territori penedesenc.

Terreny Personal retrata persones que mantenen una relació intensa amb el territori on viuen. En la societat actual tan globalitzada, els experts en paisatge constaten que a tot arreu la gent defensa casa vegada més la seva singularitat, les arrels culturals lligades al territori. Curiosament l’era del món virtual –sense fronteres, dels espais intangibles- ha reforçat la necessitat de reivindicar i destacar el que ens fa diferents: el lloc d’on som, el nostre paisatge.

Amb David Miret, Terreny Personal recorrerà tant la seva vessant musical com la castellera. El programa, el quarts capítol de la sèrie, s’emetrà per TV3 a les 23:10h.