Els Castellers de Vilafranca descarreguen el primer 4 de 8 amb agulla de la temporada a Sants

 

 

Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest diumenge al barri de Sants de Barcelona en motiu del XIXè aniversari dels Castellers de Sants. Els vilafranquins han actuat a la plaça Bonet i Muixí juntament amb la colla local i els Capgrossos de Mataró.

A la primera ronda els Verds han descarregat la segona torre de 8 amb folre de la temporada, i a la segona ha arribat l’estrena de la jornada: el primer 4 de 8 amb agulla de l’any. A la tercera ronda els penedesencs han descarregat el 3 de 8, i a la ronda del pilars, han completat el de 6. Per posar el punt i final a l’actuació els Verds han alçat cinc pilars de 4.

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca és diumenge dia 20 de maig a la Plaça de la Vila de Vilafranca en motiu les Fires de Maig. Els Castellers actuaran juntament amb els Xicots de Vilafranca, la Jove Xiquets de Vilafranca i els Marrecs de Salt. L’actuació començarà a partir de dos quarts d’una.