La colla dels Talibans guanya el Torneig d’Estirar Corda dels Castellers de Vilafranca en la seva segona edició

L'equip dels Talibans van ser els vencedors del Torneig

 

Dissabte 21 d’abril es va celebrar la segona edició del Torneig d’Estirar Corda dels Castellers de Vilafranca organitzat cap als mateixos castellers. Els diferents equips que hi van participar estaven formats íntegrament pels propis membres dels Verds. Sis va ser el nombre d’equips que van participar al torneig, i els vencedors van ser el grup dels Talibans, també guanyadors en la primera edició l’any passat. Els segons classificats van ser La Tropa i els tercers, els Puretes. Els altres equips participants van ser els Pura Sang, els Kintillos i el Komando, i els Festucs.

 

 

Pel desenvolupament del Torneig, primerament es va disputar una fase inicial amb dos grups formats per 3 equips cada un. Una vegada es va finalitzar aquesta primera fase, es van disputar les eliminatòries que van conduir a l’estirada final entre els Talibans i La Tropa.

Amb el Torneig d’Estirar Corda acabat, tots els participants van poder gaudir d’un dinar de germanor a la mateixa seu dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot.

Podeu veure totes les fotografies del Torneig aquí.