Des de dimarts 24 d’abril i fins ben entrat el mes de maig els Castellers de Vilafranca tindran un lloc destacat a la programació de Penedès TV


Aquest dimarts 24 d’abril a les 14.30h Penedès TV emetrà un programa especial del Va de Castells, titulat “Castellers de Vilafranca 2011, la millor temporada de la història”. Al llarg de dimarts, l’emissió del programa es repetirà cada quatre hores. Però els espais dedicats als vilafranquins no s’acaben aquí. El proper diumenge 29 d’abril començarà l’espai de “Converses Castelleres”, format per 24 capítols que s’emetran cada diumenge a les 14.30h, també amb repetició cada quatre hores. Diumenge s’emetrà el primer d’aquests capítols. Dimarts dia 1 de maig, també a les 14.30h i amb repetició cada quatre hores, serà el torn pel Va de Castells dedicat al viatge a la Índia que els Castellers de Vilafranca van realitzar el passat agost, i el dia 8 de maig s’emetrà un Va de Castells especial d’inici de la temporada 2012.

 

 

Just ara que ens trobem a l’inici de la temporada 2012, totes aquestes emissions seran un bon moment per reviure experiències de la temporada passada i encarar amb ganes la que ara es presenta.