Els Castellers de Vilafranca assistiran al partit de la UE Santboiana SEAT contra el Bizkaia Gernika RT

 

Després de l’èxit de la participació de la Santboiana a la passada actuació de Tots Sants, ara és el torn dels Castellers de Vilafranca ajudar a la Unió Esportiva a aconseguir grans fites aquest any. El proper diumenge 29 d’abril la Santboiana es jugarà el pas a les semifinals dels Play Offs contra el Bizkaia Gernika RT, i continuant amb les bones relacions iniciades per les dues entitats, els Castellers de Vilafranca es desplaçaran a Sant Boi per donar suport a l’equip. A més, els Verds també realitzaran alguns pilars i estan convidats al Tercer Temps.

Tots els castellers que desitgin assistir al partit de la Santboiana s’han d’apuntar a les llistes que hi ha a la seu social de la colla, Cal Figarot.