Els Castellers de Vilafranca actuaran diumenge a Vilafranca dins dels actes del Dia del Graller. Els Verds s’estrenaran a casa seva amb intencions de castells de 8.

Els Verds a la Diada del Graller de 2011

 

El proper diumenge 22 d’abril els Verds realitzaran la primera actuació a Vilafranca per la Diada del Graller. Després de l’actuació al parc d’atraccions del Tibidabo, on els vilafranquins van començar la temporada descarregant el 4 de 8, els de la camisa verda volen poder portar tres castells de 8 a Vilafranca. L’actuació començarà a dos quarts d’una del migdia a la Plaça de Sant Joan i els Verds actuaran en solitari.

La intenció del Cap de Colla, Pere Almirall, és de portar a plaça tres castells de 8: el 4 de 8, el 3 de 8 i la torre de 8 amb folre. A més, com a pilar, es vol alçar el de 6. Tptes aquestes intencions de la Tècnica de la colla s’han d’acabar de perfilar als dos assaigs que resten aquesta setmana: avui dimarts a les 20h i divendres a les 21.30h, a la seu social de la colla, Cal Figarot.

A més, aquest mateix diumenge 22 d’abril el Canal 33 de Televisió de Catalunya té previst tornar a emetre el documental “Verd sobre Blau. Els castells des de dins”, treball periodístic que els Castellers de Vilafranca van estrenar al maig de 2011. Les emissions estan programades a les 9 del matí i a les 17.35h. Seguint amb els documentals, també diumenge el Cine Club Vilafranca projectarà “The Human Tower” al cinema el Casal, a les 17h i a les 19h, treball dirigit per Cano Rojas i Ram Devineni, on els Castellers de Vilafranca són una part dels protagonistes.