Els Castellers de Vilafranca han començat la temporada al Tibidabo, on han descarregat el primer 4d8 de l’any

 

Aquest diumenge 15 d’abril els Castellers de Vilafranca van actuar al Tibidabo, on estava prevista l’actuació de més de 10 colles, malgrat que la pluja va haver de suspendre’n algunes. Els vilafranquins van actuar juntament amb els Castellers de la Vila de Gràcia a la 1 del migdia. Els de la camisa verda van descarregar en primera ronda la torre de 7 i en segona el 7 de 7. En tercera ronda va arribar el principal castell de la jornada, el primer 4 de 8 dels Verds aquesta temporada. A la ronda de pilar es va alçar un vano de 5. Tots els castells dels penedesencs van mostrar tranquil·litat i seguretat, amb una execució amb força serenor.

L’actuació dels Castellers de Vilafranca al parc d’atraccions del Tibadabo ha esta la primera d’aquesta temporada. A part de l’actuació castellers, els Castellers van poder gaudir de tot un dia al parc d’atraccions.

La propera actuació dels Verds serà diumenge 22 d’abril a Vilafranca, en motiu de la Diada del Graller. L’actuació està prevista a les dos quarts d’una del migdia a la Plaça de Sant Joan.

Podeu veure les fotografies de l’actuació al Tibidabo aquí.