Els Castellers de Vilafranca començaran el proper cap de setmana la temporada castellera d’aquest 2012. Serà diumenge al migdia al Tibidabo

 Tibidabo

La temporada 2012 ja és aquí. Fa gairebé dos mesos els Castellers de Vilafranca van iniciar els assaigs de canalla i aquest diumenge 15 d’abril arriba la primera actuació. Serà a les 13h al parc d’atraccions del Tibidabo, a Barcelona. Els vilafranquins actuaran juntament amb Vila de Gràcia, i una vegada acabada l’actuació, tots els castellers gaudiran d’entrada al parc. Al llarg de tot el dia, fins a 10 colles actuaran, per parelles, a les portes del parc del Tibidabo.

L’actuació al Tibidabo servirà per començar a rodar diferents castells, amb la mirada posada a la primera actuació que els penedesencs tenen a Vilafranca, el proper diumenge 22 d’abril a la Diada del Graller. A més, diumenge serà la primera actuació de la nova Junta Directiva i Tècnica de la colla, encapçalada pel Cap de Colla Pere Almirall i pel President Josep Cabré.