Unes 160 persones assisteixen a la XIIIena Calçotada Verda, celebrada el passat diumenge a Cal Figarot

 

 

Els Castellers de Vilafranca han organitzat de nou la Calçotada Verda, que enguany ja ha arribat a la seva tretzena edició, convertint-se, així, en un dels actes socials principals dels què organitza la colla de la camisa verda durant la temporada.

En l’ocasió d’enguany s’ha produït un augment en l’assistència, arribant al voltant d’unes 160 persones entre castellers, socis, públic general i nens i nenes.

 

La Calçotada Verda va començar a partir de les 13h a la seu social dels vilafranquins, Cal Figarot, on es van coure més de 3.000 calçots, 250 carxofes i botifarres, entre altres.

La valoració general que en fa la colla és molt positiva, ja que un acte d’aquestes característiques uneix el grup i crea les sintonies necessàries per crear el bon ambient idoni per a la pràctica castellera, que tot just aquestes setmanes comença.