Els Castellers de Vilafranca participaran aquest cap de setmana, 3 i 4 de març, a l’onzena edició del Torneig Intercasteller de Futbol Sala, que enguany es celebra a Guissona

 

 

L’equip de futbol sala dels Castellers de Vilafranca participarà a l’XIè Torneig Intercasteller de Futbol Sala, que es celebrarà aquest cap de setmana a Guissona. Els vilafranquins van guanyar les dues edicions passades del Torneig, l’any 2010 a Esparreguera i el 2011 a Granollers, i enguany volen alçar-se amb el tercer torneig consecutiu. Per aquest motiu han format un equip competitiu, format per nois i noies de la colla.

El Torneig Intercasteller de Futbol Sala és una torneig format per equips de futbol sala de diferents colles castelleres, un màxim de 32. Els equips han d’estar formats tant per nois com per noies i s’allarga tot el cap de setmana. Dissabte al matí es jugarà la lligueta inicial, on els dos primer equips de cada grup es classificaran per als vuitens de final, que es jugaran a la tarda. També dissabte es disputaran els partits de quarts de final. Diumenge serà el torn per a les semifinals i final, i una vegada finalitzada la competició, hi haurà un dinar de germanor per a tots els participants.

Els Castellers de Vilafranca han quedat enquadrats al grup G, juntament amb els Castellers d’Esparreguera, els Castellers de Mollet i els Castellers de Sabadell, per a disputar la fase inicial del Torneig.

L’equip es desplaçarà dissabte al matí amb autocar fins a Guissona, a tres quarts de 8 a l’Estació d’autobusos de Vilafranca. Diumenge al matí també es desplaçarà un autocar cap a Guissona, que sortirà de Vilafranca a les 8 del matí i tornarà al voltant de les 17h, quan hagi finalitzat el dinar de germanor del Torneig. Tots aquells castellers que vulguin acompanyar a l’equip de futbol sala per animar-los al llarg dels partits poden viatjar amb l’autocar.