L’artista Goretti Beaskoa crea la seva enxaneta dels Castellers de Vilafranca

2012-02-10T14:01:58+01:0010 Febrer 2012|Notícies castelleres|0 Comments

Tassa Enxaneta CV 1

L’artista barcelonina Goretti Beaskoa incorpora el dibuix d’una enxaneta dels Castellers de Vilafranca entre les seves creacions
 
L’enxaneta dels Castellers de Vilafranca passa a formar part del catàleg d’opcions per personalitzar les vaixelles de ceràmica de l’artista
 

Polivalent i multidisciplinar, Goretti Beaskoa compta amb una llarga carrera avalada per èxits i reconeixements en camps com la ceràmica, el disseny, l’escultura, la pintura o la il·lustració. Inquieta i inconformista ha dedicat la seva carrera a reivindicar el valor artístic de la ceràmica, desenvolupant una gran tasca d’investigació de noves tècniques i incursions en altres disciplines artístiques creant peces amb segell propi.
Des del seu taller del carrer Montcada de Barcelona, Goretti Beaskoa ja fa anys que treballa per ofereix les seves obres i dissenys originals a diversos col·lectius: des d’empreses, a institucions públiques, restaurants i a nombrosos particulars. 
Un dels productes que ha tingut més bona acollida entre el públic són les vaixelles personalitzades amb el nom, dibuix o motiu escollit pel client. A partir d’ara entre les diverses il·lustracions que els clients podran triar pels seus encàrrecs de plats, tasses i bols d’esmorzar personalitzats hi haurà el de la simpàtica enxaneta dels verds.
Les comandes de les vaixelles i altres suports de ceràmica amb el nom personalitzat del nen o nena i el dibuix de l’enxaneta dels Castellers de Vilafranca es poden fer a través de la pàgina web de l’artista http://www.goretti-beaskoa.com o bé trucant al telèfon 933100146

Tassa Enxaneta CV és meu

Deixa un comentari