assemblea extraordinària 2012

Divendres es va celebrar l’Assemblea extraordinària d’elecció de nova junta. Pere Almirall i Josep Cabré són els nous Cap de Colla i President dels Castellers de Vilafranca.

Els Castellers de Vilafranca han escollit la nova Junta Tècnica i Equip Directiu que vetllaran pel funcionament de la colla durant els propers quatre anys. Divendres 10 de febrer es va celebrar l’Assemblea Extraordinària d’elecció de nova Junta, i la candidatura encapçalada per Pere Almirall i Josep Cabré van rebre la ratificació de la colla. Tot i que era l’única candidatura presentada, i per tant no era necessària la votació, la nova Junta va voler conèixer el suport que rebia per part dels socis de la colla, i el resultat va ser aclaparador: 188 vots a favor dels 192 emesos.

La Junta Gestora va obrir l’assemblea i es va procedir a l’aprovació de l’acta de l’Assemblea Ordinària del passat 4 de febrer. Un vídeo molt emotiu que mostrava la història de la colla des de la seva fundació al 1948 i fins al moment actual va encetar la presentació de la candidatura, on totes les àrees i equips van presentar els respectius equips i van explicar els objectius pels propers quatre anys. A continuació es va procedir a la votació. Cal recordar que aquesta va ser la primera elecció de Junta on els nous Estatuts de la colla entraven en funcionament i, per tant, van tenir dret a vot els socis de la colla majors de 14 anys.

La nova Junta que condurià la colla fins el 2015 està encapçalada per Pere Almirall com a Cap de Colla i Josep Cabré com a President. Els dos s’han envoltat d’equips molt extrensos i potents. Al costat de Pere Almirall, Manel Huguet és el nou Sots-Cap de Colla, i l’Equip de pinya, folre, manilles i puntals està encapçalat per Aleix Massana. El nou Cap de Canalla és Raül Tudela. Pel que fa a la Junta Directiva, encapçalada per Josep Cabré, està formada pel Secretari Miquel Ropero, la Cap de Comunicació Laia Colomé i cinc vicepresidències: Ton Grau com a sots-president de l’Àrea Econòmica, Antoni Rossell com a sots-president de l’Àrea Institucional, Pepe Martínez com a sots-president de l’Àrea Social, Manel Martin com a sots-president de l’Àrea d’Infraestructures i David Tudela com a sots-president de l’Àrea de Màrqueting i Mèdia.

A continuació us adjuntem l’enllaç amb les fotografies de l’Assemblea Extraordinària d’elecció de Junta:

Fotografies Assemblea extraordinària