Castellers de Vilafranca (human towers)  Casanella Xocolaters
L’empresa vilafranquina Casanella Xocolaters amplia i formalitza el seu acord de patrocini amb els Castellers de Vilafranca

El dilluns 30 de gener es va presentar a la sala Noble de Cal Figarot davant els mitjans de comunicació l’acord de col·laboració entre l’empresa vilafranquina Casanella Xocolaters i els Castellers de Vilafranca.
El responsable de l’empresa xocolatera, Ricard Casanella, i el president dels Verds, Miquel Ferret, van explicar el nou impuls que volen donar les dues parts a l’acord de col·laboració que van signar l’any 2004 les dues entitats.
Casanella Xocolaters vol aprofitar el ressò dels Castellers de Vilafranca arreu de Catalunya per ampliar la popularitat dels seus productes. En aquesta línia l’empresa esta treballant amb una nova imatge i un disseny modern amb connotacions clarament castelleres.
La nova oferta de Casanella Xocolaters que portarà el nom de “pack gamma extra” i s’inspirarà en els castells i els èxits dels verds es presentarà en les properes setmanes.
L’acord de col·laboració mútua estarà vigent durant els propers 3 anys i es preveu que sigui molt beneficiós per les dues institucions penedesenques.