estirada_colla

L’equip de noies dels Castellers de Vilafranca guanya el primer torneig femení d’estirar corda

El passat diumenge 22 de gener es va celebrar a Vilafranca el ja tradicional Torneig d’Estirar Corda, dins dels actes de les Festes de Sant Raimon.
Els Castellers de Vilafranca hi van tenir una nodrida participació ja que hi van presentar fins a un total de 3 equips masculins i 1 de femení, a banda d’altres membres de la colla que es van integrar en diversos equips d’amics.
L’equip els Verds amb més participacions va repetir el mateix resultat de les darreres dues edicions, el subcampionat. És la tercera ocasió que els de Cal Figarot arriben a la final contra el mateix equip, els Monstrus de Banyoles, que són uns autèntics especialistes en aquest esport tradicional que és l’estirar corda. Cal destacar que aquest equip dels Castellers va ser l’equip vilafranquí i penedesenc que va aconseguir un millor resultat.
Els altres equips masculins dels Verds van quedar quarts, cedint el tercer lloc a un segon equip dels Monstrus de Banyoles, i sisens.
Les castelleres dels Castellers de Vilafranca campiones

Menció destacada es mereixen les noies dels Castellers de Vilafranca que van aconseguir guanyar la primera edició del Torneig Femení d’Estirar Corda. Les castelleres van sortir victorioses de totes les estirades de corda que van haver de realitzar durant el torneig.
Properament, tots els membres dels Castellers de Vilafranca participants en aquest torneig celebraran un sopar a Cal Figarot amb les menges i begudes amb que van ser obsequiats per part dels organitzadors.
A continuació us adjuntem l’enllaç amb les fotografies del Torneig d’estirar corda: