samarretes atletisme castellers de vilafranca

La sèrie limitada de samarretes i pantalons es poden adquirir al preu de 25€.

Aquesta setmana hem rebut l’equipació oficial d’atletisme dels Castellers de Vilafranca que ens ha dissenyat Kukri amb roba tècnica.
Sabem que hi ha molta gent de la colla que combina la seva activitat castellera amb diverses modalitats de curses i pensem que això és molt bo i que fins i tot s’ha de fomentar.
Les curses populars estan de moda i també ho estan els castells, per això ens sembla una bona idea poder lluir el color i l’escut dels Castellers de Vilafranca alla on vagin a correr els nostres castellers i aficionats.
La primera oportunitat per estrenar aquesta equipació d’atletisme dels Verds és en la Cursa 10 K que es celebrarà el proper diumenge 29 de gener a Vilafranca i que organitzen els nostres amics de Fondistes Penedès i que tindrà la nostra seu social de Cal Figarot com a base d’operacions.
Estem segurs que aquesta equipació tindrà molt bona acollida entre els fondistes de la colla i de Vilafranca, però per confirmar-ho de moment hem fet una comanda ben curta: 40 equipacions (samarreta + pantaló).
L’equipació d’atletisme dels Castellers de Vilafranca es ven a preu de cost: 30 € (25 € pels socis de la colla per una equipació). Les talles de les 40 unitats disponibles són les següents:
S:     5 talles
M:   10 talles
L:    10 talles
XL:  10 talles
XXL:  5 talles
A més a més per cada compra d’una equipació d’atletisme, es donarà de regal les mitgetes recuperadores Compressport personalitzades pels Castellers de Vilafranca
La venda de l’equipació d’atletisme dels Verds es farà per estricte ordre de demanda. Podeu fer la vostre reserva al correuinfo@castellersdevilafranca.cat indicant la talla que necessiteu i venir-la a recollir a Cal Figarot el proper dilluns 23 de gener a partir de les 20 h del vespre.

Quan no fem castells… sortim a córrer!