estirada de corda 2011

 

Aquest any els Castellers de Vilafranca presentaran tres equips al Torneig Popular d’Estirar Corda de les Festes de Sant Raimon que es celebrarà el diumenge 22 de gener a les cinc de la tarda a la pista d’Hoquei de la zona Esportiva.


Dos dels equips estarà format íntegrament per homes i participarà en la 8a edició del Torneig Popular d’Estirar Corda. Un d’ells és l’equip que ha arribat a la final en les dues darreres edicions i l’altra és un equip de nova creació que també espera aconseguir uns bons resultats en aquesta edició.
L’altra novetat és l’equip format íntegrament per dones de la colla i que participarà en el 1r Torneig Popular d’Estirar Corda femení, que també espera tenir un bon debut.
Els tres equips d’estirar corda dels verds han programat diversos assajos per aquesta setmana a la Nau de Cal Figarot. A més a més, els dos equips masculins participaran al Concurs d’Estirar Corda de Castellbisbal que es celebra el mateix diumenge 22 de gener al matí, un a la categoria de 750 kg i l’altra a la categoria de 900 kg com a màxim per equip, per tal d’adquirir més tècnica i rodatge.
Tots els membres dels tres equips dels Castellers de Vilafranca esperen que un any més tots els castellers i aficionats els animin i omplin de color verd la grada del pavelló d’Hoquei el proper diumenge a partir de les cinc de la tarda.