marato


Diumenge passat els Castellers de Vilafranca van participar en el programa de La Marató de TV3 que aquest any va estar dedicat a la regeneració i transplantament d’òrgans i teixits.
Els Castellers de Vilafranca van fer una aportació solidària a benefici de La Marató de TV3El passat diumenge 18 de desembre al matí el programa de La Marató de TV3 va realitzar dues connexions en directe a Cal Figarot, la seu social dels Castellers de Vilafranca.
En aquestes connexions TV3 es va fer ressò de la jornada de recollida de sang que va organitza el Banc de Sang i Teixits a la nau de Cal Figarot durant tot el diumenge i va retransmetre en directe el pilar de 5 que els verds van aixecar com a mostra de suport a les donacions i a La Marató de TV3.
L’horari de recollida de sang es va realitzar al matí a la Nau i a la tarda al a sala d’Actes de Cal Figarot i també es van poder fer aportacions econòmiques per La Marató mitjançant les urnes de recollida de diners que van situar els responsables del programa a la seu dels castellers.
Durant la jornada de diumenge es van realitzar 131 donacions -de les quals 15 van ser de nou donant- i es van produir 16 oferiments més. Per La Marató de TV3 es van recollir a Cal Figarot 391 €.