bombosloteria
Per quart any consecutiu els Castellers de Vilafranca han aconseguit vendre el número sencer de la loteria de Nadal.


El número que van escollir els verds per participar al tradicional sorteig de la “grossa” de Nadal, el 02818 (torre de vuit i pilar de vuit) ja fa uns dies que s’ha esgotat.
Aquest número s’ha venut íntegrament a Vilafranca del Penedès i de forma molt repartida a través de molts establiments comercials i dels castellers de la colla que han venut participacions entre els seus familiars i amics.
Comprar el número de Nadal dels verds s’ha convertit en una tradició per a molta gent de Vilafranca, del Penedès i també per a moltes persones que visiten la vila. Cada any les butlletes de la loteria es venen més ràpid i es fa més difícil aconseguir-ne.
Davant la bona acollida dels números de loteria dels Castellers de Vilafranca per aquestes dates, la colla ha decidit per segon any posar a la venda un número sencer de la loteria de Reis. El número del sorteig “del nen” d’aquest any és el 86029 (acabat amb torre de nou) i també s’està venen a bon ritme.
Els números de Nadal i de Reis dels Castellers de Vilafranca són una bona forma de repartir il·lusió en aquests dies de festa tan senyalats.