El proper dissabte 10 de desembre es celebrarà a la seu dels Castellers de Vilafranca la primera edició del Castells&Tweets, una trobada que barrejarà castells i tecnología 2.0 a través d’una xerrada castellera interactiva.

castells-tweets

En aquesta primera edició, innovadora en el món casteller, s’hi celebrarà una xerrada entre els caps de colla de les principals colles del país, Nani Matas dels Minyons de Terrassa, Manel Urbano de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i David Miret, dels Castellers de Vilafranca amb Josep Bargalló de moderador .

L’acte, que començarà a les 5 de la tarda, es realitzarà a la sala d’actes de Cal Figarot , i es podrà assistir com a públic. Serà el mateix públic que podrà participar en la xerrada, o bé enviant missatges a través del twitter amb l’etiqueta #castellers, o demanant la paraula. També es podrà seguir des de casa a través d’internet  en directe, a través del canal de YouTube dels Castellers de Vilafranca aquí.
Des de la sala d’actes s’aniràn projecctant  els tweets que vagin enviant els seguidors, comentant la xerrada o bé fent preguntes dirigides als caps de colla.
Aquesta iniciativa ja es realitza en d’altres àmbits, com l’esportiu, els vins i caves o cinema, per posar alguns exemples, però serà la primera vegada que  es traslladi al món casteller, amb l’intenció de reunir-se periòdicament. Els castells són molt presents en aquesta xarxa social, de fet, aquesta temporada ha sigut un actiu per seguir en viu  moltes actuacions.
A continuació podeu veure el vídeo que s’ha fet per promocionar l’esdeveniment: