L’Obra Social de Caixa Penedès va lliurar divendres passat, al Petit Palau del Palau de la Música Catalana, els guardons Premi Josep Parera 2011, al doctor Àngel Ferreruela i a la Fundació Ared en reconeixement a la seva dedicació al servei del desenvolupament comunitari en les dimensions social, humanitària i solidària. 
El Premi Josep Parera de l’Obra Social de Caixa Penedès té una dotació econòmica de 100.000 euros, a raó de 50.000 euros per a cadascun dels guanyadors. Van assistir a l’acte els presidents d’honor de Caixa Penedès, Josep Parera i Josep Colomer, i el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve. La cloenda va anar a càrrec dels Castellers de Vilafranca i del Màgic Andreu. 
El doctor Àngel Rafael Ferreruela és oftalmòleg i ha dedicat la seva trajectòria professional i personal a l’àmbit de la cooperació internacional. La Fundació Ared (Associació per a la reinserció de dones) va néixer l’any 1994 al Centre Penitenciari de Dones de Barcelona (Wad Ras).

Notícia original