enxaneta
El 2 de desembre s’estrena a Vilafranca la pel·lícula Enxaneta en format estàndard


El proper divendres 2 de desembre, a les 8 del vespre, s’estrenarà a la sala 1 del cinema del Casal de Vilafranca la pel·lícula documental Enxaneta, en format 2D, dirigida per Paulí Subirà i produïda per TV3.
La pel·lícula compta entre els protagonistes amb el cap de Colla dels Castellers de Vilafranca, David Miret, i l’enxaneta dels verds, Mariona Olivella, que seran presents a l’estrena. A més d’ells també hi assistiran el director i la cantant Elena Gadel que interpretarà la cançó Enxaneta abans de començar la pel·lícula.
En acabar la sessió Cine Club Vilafranca i Covides oferiran una degustació gratuïta del cava Castellers per celebrar l’esdeveniment.
La pel·lícula també es projectarà durant el cap de setmana a la sala 2 del Casal:
Dissabte 3 de desembre, a les 20 h i a les 22 h.
Diumenge 4 de desembre, a les 17 h i a les 19 h.

Gràcies al conveni de col·laboració mútua signat entre el Cine Club i els Castellers de Vilafranca, els socis dels verds gaudiran del preu especial de 4 euros en totes les sessions de la pel·lícula Enxaneta.

Per a més informació: