Pilar de 5 dels Castellers de Vilafranca al Palau de la Música

2011-11-22T14:41:13+01:0022 Novembre 2011|Notícies castelleres|0 Comments

palau_de_la_msica

Aquest divendres 25 de novembre els Castellers de Vilafranca tenim el compromís d’aixecar un pilar de 5 al Palau de la Música Catalana (sala annexa) en motiu de l’acte de lliurament del premi Josep Parera de l’Obra Social de Caixa Penedès

Cada any l’Obra Social de Caixa Penedès convoca el premi Josep Parera amb l’objectiu de reconèixer públicament la trajectòria de persones i organitzacions socials que hagin excel·lit en la seva vocació i dedicació al servei del desenvolupament comunitari en les dimensions social, humanitària i solidària.

El bus de la colla sortirà de l’estació d’Autobusos de Vilafranca a les 18.00 h. Després de la nostra participació en l’acte hi haurà un pica-pica per tots els participants.
Comptem amb la vostra col·laboració.

Deixa un comentari