fira eibtm
Els Castellers de Vilafranca faran la seva última actuació de l’any el proper 30 de novembre a la tarda en el marc de l’EIBTM


Els dies 29 i 30 de novembre i 1 de desembre es celebra a Barcelona la fira més important del món del sector del turisme de negocis, l’EIBTM. Es tracta d’una fira totalment professional, on els organitzadors Reed Exhibitions conviden a 10.000 compradors d’arreu del món perquè puguin conèixer les últimes novetats i ofertes adreçades a les empreses: congressos, jornades, tallers, incentius, etc.
Catalunya serà present en aquesta fira internacional amb un estand institucional. El dia 30 de novembre de les 18.00 h a les 19.00 hs’ha programat l’actuació dels Castellers de Vilafranca per donar a conèixer aquesta tradició tan espectacular del nostre país que són els castells, a tots els professionals que assisteixin a la fira per fer xarxa, aconseguir contactes i noves propostes per les seves empreses.
L’expedició dels Castellers de Vilafranca sortirà de l’estació d’Autobusos el proper dimecres a les 16.45 h. Després de l’actuació, i abans de tornar a Vilafranca, s’oferirà un pica-pica a tots els participants.
Aquesta és una molt bona ocasió per promocionar la cultura catalana i els Castellers de Vilafranca entre els professionals del sector del turisme de negocis de tot el món.