Els Minyons provaran un castell que no s’ha fet mai

2011-11-09T01:08:00+01:009 novembre 2011|Notícies castelleres|0 Comentaris

Aprofitant la diada de la colla del 27 de novembre, els Minyons de Terrassa volen portar a plaça el quatre de deu amb folre i manilles, un castell mai fet –els Castellers de Vilafranca van intentar aixecar-lo fa quinze anys–. El cap de colla dels malva, Nani Matas, explicava ahir que l’“èxit” serà arribar als sisens i que després d’anar-hi al darre…

Notícia original

Comparteix-ho a la teva xarxa social preferida!

Deixeu un comentari

Els Minyons provaran un castell que no s’ha fet mai

2011-11-09T01:08:00+01:009 novembre 2011|Notícies castelleres|0 Comentaris

Aprofitant la diada de la colla del 27 de novembre, els Minyons de Terrassa volen portar a plaça el quatre de deu amb folre i manilles, un castell mai fet –els Castellers de Vilafranca van intentar aixecar-lo fa quinze anys–. El cap de colla dels malva, Nani Matas, explicava ahir que l’“èxit” serà arribar als sisens i que després d’anar-hi al darre…

Notícia original

Comparteix-ho a la teva xarxa social preferida!

Deixeu un comentari

Go to Top