El proper diumenge 25 de setembre a les 12 del migdia els Castellers de Vilafranca actuaran a la plaça de Sant Jaume de Barcelona en el marc de les festes de La Mercè.
pd8fmMerce

Els Castellers de Vilafranca volen mantenir el bon nivell casteller ofert durant tota la temporada i tenen la intenció de realitzar-hi com a mínim un castell de gamma extra. Els castells que es treballaran a Cal Figarot el dimecres i divendres a l’assaig seran el 3 de 9 amb folre, el 4 de 9 amb folre, la torre de 9 amb folre i manilles, el pilar de 8 amb folre i manilles, el tres de 9 amb folre i l’agulla i la torre de 8. Aquests dos últims castells no s’han realitzat mai a Barcelona.
Segons els resultats d’aquests assajos i de la capacitat de convocatòria de castellers i aficionats a la clàssica diada de La Mercè, el cap de Colla David Miret, podria optar per intentar un o més castells de gamma extra. Les opcions per realitzar la millora actuació castellera feta mai a Barcelona es mantindran obertes fins a l’últim moment.
En aquesta diada també hi actuaran els Minyons de Terrassa i els Castellers de Barcelona.