El Facebook dels Castellers de Vilafranca supera els 10.000 seguidors

2011-09-12T19:53:32+01:0012 Setembre 2011|Notícies castelleres|0 Comments

Coincidint amb la Festa Major de Vilafranca la pàgina oficial dels Castellers de Vilafranca al Facebook ha arribat als 10.000 seguidors


La pàgina oficial dels Verds al Facebook ha superat la xifra dels 10.000 seguidors, concretament a dia d’avui la pàgina compta amb 10.110 amics. Aquesta xifra s’ha assolit coincidint amb les grans actuacions d’aquest més d’agost, el viatge a l’Índia i les fantàstiques diades de Sant Fèlix i Sant Ramon, amb sis castells de gamma extra descarregats, entre ells la segona torre de vuit de la història.
Amb poc temps, la pàgina del Verds al Facebook s’ha convertit amb un bon canal de comunicació pels castellers, socis de la colla i aficionats als castells en general. En aquesta pàgina s’hi poden trobar vídeos de les actuacions, fotografies de castells, activitats previstes, informacions, novetats, i opinions i comentaris dels mateixos seguidors.

El Facebook dels Castellers de Vilafranca és el que té més seguidors entre les diverses pàgines oficials de les colles castelleres i és una de les més seguides entre les entitats culturals i esportives amateurs de Catalunya.
A dia 6 de setembre la xifra de seguidors a les pàgines de Facebook de les colles castelleres és la següent:
Castellers de Vilafranca: 10.110 seguidors
Colla Jove Xiquets de Tarragona: 5.355 seguidors
Minyons de Terrassa: 3.607 seguidors
Colla Joves Xiquets de Valls: 1.160 seguidors
Colla Vella dels Xiquets de Valls: 629 seguidors
Tothom que ho desitgi pot fer-se seguidor dels Castellers de Vilafranca a l’enllaç del Facebook:

http://www.facebook.com/CastellersdeVilafranca

Deixa un comentari