Els Castellers de Vilafranca tenen actuació per partida doble el cap de setmana abans de Festa Major. Dissabte 27 d’agost actuaran a El Catllar i diumenge serà el retorn a l’Arboç. Aquestes dues actuacions seran un bon assaig pels reptes que els Verds es plantegen per Sant Fèlix.

elcatllar2010

Just abans de l’inici de la Més Típica, els Castellers de Vilafranca tenen actuació per partida doble a El Catllar i a l’Arboç. La primera de les actuacions serà dissabte a dos quarts de set de la tarda a El Catllar, juntament amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Els de la camisa verda volen fer bones proves de cara a Festa Major i per aquest motiu s’espera el 3d9f, el 4d9f, el 4d8a i el pd7f. L’endemà al migdia serà el torn de l’Arboç, després de què l’any passat els vilafranquins quedessin fora de la plaça. L’actuació serà a la una del migdia i els Castellers de Vilafranca compartiran plaça amb la colla local, els Minyons de l’Arboç, la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. La intenció de la Tècnica de la colla és d’alçar, també, bones proves de cara a Sant Fèlix. Depèn de com anéssin els assaigs i l’actuació, els vilafranquins es podrien plantejar un gamma extra com la td9fm.

Després d’aquest cap de setmana, els Castellers de Vilafranca entraran de ple a la Festa Major, amb actuacions el 29, 30 i 31 d’agost.