Els Castellers de Vilafranca han visitat l’ONG Sonrisas de Bombay al seu últim dia d’estada a l’Índia. Gran part de l’expedició arribarà dimecres a Vilafranca, mentre que la resta ho farà dijous.

sdb

Durant el viatge que ha portat als Castellers de Vilafranca a l’Índia per participar a les festes del Janmaashtami, els de la camisa verda també han tingut temps per adreçar-se als més necessitats. Aquest dimarts, últim dia d’estada per gran part de l’expedició, els penedesencs han visitat l’escola Yashodan de l’ONG Sonrisas de Bombay, funadada pel periodista i escriptor català Jaume Sanllorente. Allà han estat rebuts pel mateix Sanllorente, el professorat i l’alumnat de l’escola. Malgrat el mal temps que ha acompanyat tota la trobada, s’han pogut fer els parlaments de Jaume Sanllorente i el President dels Castellers de Vilafranca, Miquel Ferret. Al finalitzar-los, la colla de la camisa verda ha alçat un pilar de 5 hi ha trencat un Handi que estava penjat al mig del pati. S’han acomiadat amb tres pilars de 4 amb les banderes de l’Índia, la senyera i el logotip de Sonrisas de Bombay.

A la tarda, l’expedició dels vilafranquins ha tingut temps per visitar un basar de Thane i fer algunes compres. Més tard, la colla ha estat rebuda a una festa del barri musulmà de la mateixa ciutat, on s’han fet els honors a l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull.

Gran part del grup viatjarà cap a Vilafranca la nit de dimarts a dimecres, mentre que la resta arribaran a la capital del Penedès dijous al matí.