india3d9f

Els Castellers de Vilafranca realitzen la millor actuació feta mai a l’estranger al “Dai Handi”, celebració religiosa del naixement del déu Krishna. Els Verds descarreguen el 3d9f enmig de milers de persones.

Aquest 22 d’agost ha estat un gran dia a la regió de Mumbai durant la celebració del Janmaashtami. Centenars de colles de govindes han actuat de plaça en plaça i els Castellers de Vilafranca han participat durant tot el dia a les actuacions de Thane, plaça més important de tots la zona. Els penedesencs han actuat en dues ocasions. Al matí han descarregat el 3d8 i la td8f, i a la tarda han realitzat la millor actuació de tot el viatge. Enmig de les millors colles de govindes i davant de la gran expectació generada els de Vilafranca han descarregat el 3d9f, el 4d8a, la td8f i dos pilars de 5 amb la bandera india i la senyera.

Les tres millors colles que han actuat durant tot el dia a la plaça de Thane han estat les encarregades de trencar els Handis. Els Verds ha estat la primera de les agrupacions en fer-ho. El Handi és un recipient semblant a una olla que al trencar-se vessa tot el seu interior sobre el grup de govindes.

El Cap de Colla dels Castellers de Vilafranca, David Miret, ha recollit els tres premis que la colla ha rebut, entre ells el de millor agrupació.

Aquí podeu veure’n les fotografies:

Jammashtami tarda