Com ja va essent habitual els últims anys, uns dies abans de l’inici de la Festa Major de Vilafranca se celebrarà el sorteig de l’actuació de Sant Fèlix amb la presència dels Caps de Colla de les colles participants.

sorteig_sant_fèlix_2010

Enguany el sorteig serà aquest dimecres 17 d’agost a les 18.30h al Saló de Plens de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. En allà es decidirà l’ordre d’actuació de les diferents colles i, a continuació, els diferents caps de colla explicaran quines són les intencions de cara a la gran cita castellera del proper 30 d’agost.

A l’acte hi participaran els Administradors de la Festa Major 2011 i els caps de colla Joan Barquet, per la Colla Joves Xiquets de Valls; Manel Urbano, per la Colla Vella dels Xiquets de Valls; Nani Matas, pels Minyons de Terrassa; i David Miret, pels Castellers de Vilafranca.