L’actuació del 26è aniversari de Cal Figarot es podrà seguir en directe per la web dels Castellers de Vilafranca gràcies a l’acord que la colla manté amb Youtube.

Diades-en-directe

Aquest dissabte 13 d’agost serà la primera vegada que una actuació castellera es podrà seguir en directe via Youtube Live, gràcies a la nova aplicació que la companyia va llençar a mitjans de l’abril passat i que va iniciar les retransmissions en directe per esdeveniments esportius. L’objectiu de Youtube era fer extensa aquesta possibilitat als seus socis amb les comptes més ben valorades, per així obrir-ho a milers de socis perquè poguessin retransmetre les seves pròpies activitats en directe. 

Amb la retransmissió d’aquest dissabte, els Castellers de Vilafranca obren la porta a poder oferir més actuacions castelleres en directe. Les següents actuacions retransmeses per internet seran les que la colla realitzarà a la Índia durant el viatge que emprendran la setmana que ve.

 La retransmissió d’aquest dissabte 13 d’agost començarà a les 19.00h amb l’arribada davant de Cal Figarot dels diferents balls que participaran a la cercavila i cap a les 19.30h començarà l’actuació entre els Castellers de Vilafranca, els Castellers de la Vila de Gràcia i els Nois de la Torre. L’actuació es podrà seguir a castellersdevilafranca.cat/directe