Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest dissabte a la tarda davant de la seva seu social en els actes de celebració del 26è Aniversari de Cal Figarot. L’actuació serà l’última abans d’emprendre el viatge a l’Índia i es plangen fins a 3 castells de gamma extra.

Aquest dissabte 13 d’agost serà Festa Major a Cal Figarot. Els Castellers han organitzat una cercavila pels carrers de Vilafranca i, en acabar-la, una actuació amb la intenció de portar-hi gammes extra. Pel que fa a la cercavila, aquesta començarà a les 18.00h i comptarà amb la participació del Drac de Vilafranca, l’Àliga –que significarà l’última actuació d’aquesta Àliga abans que per Festa Major surti l’antiga peça restaurada-, els Pastorets, els Bastoners, els Falcons i els Castellers de Vilafranca. Una vegada finalitzada la cercavila, cap al voltant de les 19:00h, hi haurà un ball de lluïment davant de Cal Figarot i una actuació dels Falcons de Vilafranca.

A continuació començarà l’actuació castellera on els vilafranquins compartiran plaça amb els Castellers de la Vila de Gràcia i amb els Nois de la Torre. La intenció dels Verds és poder realitzar una actuació semblant a la última que van fer a Vilanova, amb la td9fm i el pd8fm, tot i que les aspiracions no es queden aquí. Depèn de com evolucionin els assaigs generals que resten aquesta setmana –dimecres a les 21:00h i divendres a les 21.30h-, dissabte també es podria veure el primer 5d9f de la temporada. Els Castellers de Vilafranca volen que dissabte es vegi una gran actuació de gammes extra per així poder avançar molta feina de cara a Sant Fèlix abans de marxar cap a Mumbai el proper dijous 18 d’agost.

Després de l’actuació hi haurà un sopar popular pels castellers, les colles convidades i els balladors al jardí de Cal Figarot. Cap a les 23:00h començarà la festa amb els Djs vilafranquins Famy Lee i David Solé.

És important recordar que aquest divendres 12 d’agost està previst el segon gran assaig abans de Festa Major, inclòs dins de la campanya 3 assaigs de 10. El primer va ser el passat 22 de juliol, el segon serà aquest dissabte i l’últim, l’assaig general de Festa Major, el dia 26 d’agost a la Plaça de la Vila.

26aniversariCalFigarot