ucv_big_band

Aquest dissabte 30 de juliol a les 22.30h la Big Band de Valparaiso oferirà un concert al jardí de la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot.

Després de la presència, el desembre del 2010, d’una delegació dels Verds a Valparaiso i dels lligams que la colla manté amb Xile, el concert d’aquesta Big Band és una bona manera de mantenir la relació amb el país Llatinoamericà. Sota la modalitat de Big Band Jazz, l’Orquestra de la Universitat Catòlica de Valparaiso oferirà un inèdit repertori dels majors referents culturals xilens, Violeta Parra i Víctor Jara. Aquesta orquestra està considerada la millor de tot Xile i enguany organitza el Festival Internacional de Big Bands, esdeveniment únic a tot Llatinoamèrica.

La Big Band de Valparaiso actuarà a Cal Figarot dins d’un viatge que el passat dia 22 de juliol van iniciar a Madrid i que els portarà a sis països europeus. Aquesta gira per Europa compte amb el patrocini i el finançament del Ministeri de Relacions Exteriors de Xile i del Govern Regional de Valparaiso.

L’Orquestra de la Universitat Catòlica de Valparaiso es va oferir a realitzar aquest concert a Vilafranca arran de l’intercanvi cultural entre les dues ciutats.